A GREAT DAY 2022, The Greatest Day på länge…

“Kris föder innovation”

Utgångspunkten är hur vi som samhälle under kristid accelererar den digitala transformationen, hur vår omställningsförmåga för att hantera stora svängningar i vår omvärld utvecklas och hur information och data används för att göra både gott och ont.

På temat ”The Greatest Day – på länge…” pratar vi om hur kreativitet och innovation på kort tid har skapat nya lösningar för både offentlig verksamhet och privat näringsliv i Göteborgsregionen.

Väl medvetna om omvärlden vill vi i detta sammanhang framför allt prata om den kreativitet och innovation som föds i kristider.

Vi blandar offentliga verksamheter med privat näringsliv för att visa hur vi alla hänger ihop och hur vi kan dra nytta av varandra.

Program

  • Informationsanvändning i kristid
  • Energi – här pratar vi om utmaningarna i energiförsörjningen och hur digitala lösningar används för att optimera det som finns och säkerställa trygghet i tillgång.
  • Informationspålitlighet – vågar vi lita på information i dessa dagar? Och hur skyddar vi oss mot både missbruk, intrång och säkrar att vi inte baserar våra beslut på korrupt data?
  • Speed omställning – digitala lösningar från 0 till 100 till 0 igen? Hur blir data, information och digitala lösningar allt viktigare för att ställa om snabbare?

Just nu jobbar vi med talarlistan. Detta kommer att bli ”The GREATest day – på länge” – säkra din plats genom att anmäla dig nedan!

Event

2022-11-29

08:30 - 12:00

Lindholmen Science Park, Lindholmspiren, Göteborg, Sverige

Anmälan

För att anmäla dig eller någon annan fyller du i formuläret nedan.
Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.
Den som anmäler behöver inte vara deltagare på aktiviteten.
Alla anmälda deltagare kommer att få en bekräftelse på registreringen via e-post.

Tack!

Vi skickar en bekräftelse med e-post till alla anmälda deltagare, kolla gärna att den kommit.

Vi ses snart!

Lägg till i kalender