Trendspaning från Lisbon Web Summit 2019

Enligt Forbes är Lisbon Web Summit världens bästa teknikkonferens. Jessica Söderbäck och Johanna Sävelind från HiQ åker dit för att bevaka och plocka med det viktigaste vi ska agera på därifrån.

Program

Lisbon Web Summit är en av de största teknikkonferenser där olika industrier, trender, medier, varumärken och tjänster möts för att diskutera dagens utmaningar och morgondagens lösningar.

Hur ska vi tänka för att vara framgångsrika i morgon? Hur ska vi tackla förändringstakten? Hur ska vi agera för att öka vår konkurrenskraft? Hur ska vi agera för att mixa ny teknik, design, kommunikation och kreativitet och därmed skapa nya konkurrensfördelar? Det och mycket mer får vi höra från Jessicas och Johannas spaning direkt från en av de viktigaste digital- & tech-mässorna.

Välkommen så du också vet hur du ska agera i framtiden och vilka möjligheter ny teknik, design och kommunikation bär med sig.

mobilityXlab, Lindholmspiren 2

07.30-08.00 Kaffe och macka

08.00 Jerker Lindsten ordförande GREAT & vd HiQ hälsar välkommen

08.05-08.15 mobilityXlab presenterar hur de arbetar mellan gränssnittet av startups och industribolag för nya lösningar inom framtidens mobilitet.

08.15-09.00 Jessica Söderbäck och Johanna Sävelind från HiQ presenterar en trendspaning från Lisbon Web Summit 2019


 

 

Det var många som var intresserade av vad som hände på Lisbon Web Summit och att besöka Mobility Xlab den 15 nov på Lindholmen. Katarina Brud som ansvarar för verksamheten hälsade oss välkomna och berättade om verksamheten.

Ordförande i GREAT – tillika vd HiQ Göteborg, Jerker Lindsten introducerade dagens talare och passade på att påminna om det nätverk och den arena som GREAT och dess medlemsföretag utgör. Vill man bli medlem ansöker man här https://great-it.se/medlemmar/

Jessica Söderbäck och Johanna Sävelind från HiQ gjorde en genomgång av de event de hann vara med på i Lissabon. Vi fick höra massor om trender och utveckling, deras främsta budskap var att vi behöver skydda våra personlig data. Efterfrågan är enorm ochpriset är numera skyhögt.

Presentationen hittar man här Great trendspaning websummit 191115

Event

2019-11-15

08:00

MobilityXlab, Lindholmspiren 2, Göteborg, Sverige