Trendspaning från Lisbon Web Summit 2019

Enligt Forbes är Lisbon Web Summit världens bästa teknikkonferens. Jessica Söderbäck och Johanna Sävelind från HiQ åker dit för att bevaka och plocka med det viktigaste vi ska agera på därifrån.

Program

Lisbon Web Summit är en av de största teknikkonferenser där olika industrier, trender, medier, varumärken och tjänster möts för att diskutera dagens utmaningar och morgondagens lösningar.

Hur ska vi tänka för att vara framgångsrika i morgon? Hur ska vi tackla förändringstakten? Hur ska vi agera för att öka vår konkurrenskraft? Hur ska vi agera för att mixa ny teknik, design, kommunikation och kreativitet och därmed skapa nya konkurrensfördelar? Det och mycket mer får vi höra från Jessicas och Johannas spaning direkt från en av de viktigaste digital- & tech-mässorna.

Välkommen så du också vet hur du ska agera i framtiden och vilka möjligheter ny teknik, design och kommunikation bär med sig.

mobilityXlab, Lindholmspiren 2

07.30-08.00 Kaffe och macka

08.00 Jerker Lindsten ordförande GREAT & vd HiQ hälsar välkommen

08.05-08.15 mobilityXlab presenterar hur de arbetar mellan gränssnittet av startups och industribolag för nya lösningar inom framtidens mobilitet.

08.15-09.00 Jessica Söderbäck och Johanna Sävelind från HiQ presenterar en trendspaning från Lisbon Web Summit 2019


Event

2019-11-15

08:00

MobilityXlab, Lindholmspiren 2, Göteborg, Sverige