A GREAT DAY 2021 och A GREATer Göteborg

Välkommen till år noll – omstart och pandemins positiva effekter för A GREATer Göteborg.

Program

Pandemin är avskyvärd och tragiskt, men allt ont kan föra något gott med sig.

Corona kom och både företag och privatpersoner knuffades in i nya digitala beteenden vare sig vi ville det eller inte.

Det har gett oss möjligheten att stanna upp och lyfta blicken för att göra saker annorlunda och i vissa fall ännu bättre i framtiden. Vilka möjligheter finns här och nu för stadens utveckling och näringslivets konkurrenskraft? Det vill vi utforska under A GREAT DAY den 24 september.

 

Vi kommer ha en bra mix av inspirerande presentationer, hög interaktivitet och passa på att tillsammans testa hur vi kommer att arbeta, mötas, ha event, nätverka och göra affärer i en digifysisk hybridvärld där det digitala och fysiska möts efter Corona.

Nu är det ”år noll” för oss alla. Vi kommer inte arbeta, mötas och nätverka på exakt samma sätt som före Corona, då det digitala sättet att mötas i många avseenden har bidragit positivt och sparat tid för oss.

Join the boot camp for hybrid meetings.
Men vi är också sociala varelser. Hur skapar vi nära relationer när vi allt oftare möts digitalt? Hur får vi till fikasnacket mellan föreläsningarna? Interaktioner under konferenser mellan det fysiska och digitala? Och hur får vi till det intressanta och ofta produktiva eftersnacket när vi möts digitalt? Det är det vi ska diskutera och framför allt testa praktiskt tillsammans på A GREAT DAY.

Vi kommer att erbjuda 50 personer att närvara fysiskt, resten kommer att kunna delta i det digitala ”bootcamp” där vi testar nya tankesätt på de plattformar vi använder för digitala möten. Vi kör ”först till kvarn” för de fysiska platserna. Använd gärna något av fälten för att skriva ”fysisk” eller ”remote” tills vi programmerat om webbsidan.

Välkommen!

 

Event

2021-09-24

08:30 - 11:30

Lindholmen Science Park, Lindholmspiren, Göteborg, Sverige

Anmälan

För att anmäla dig eller någon annan fyller du i formuläret nedan.
Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.
Den som anmäler behöver inte vara deltagare på aktiviteten.
Alla anmälda deltagare kommer att få en bekräftelse på registreringen via e-post.

Tack!

Vi skickar en bekräftelse med e-post till alla anmälda deltagare, kolla gärna att den kommit.

Vi ses snart!