Trendspaning från Lisbon Web Summit 2018

Vad är nästa stora grej?

I början av november åker Per Sjögren från HiQ till Lissabon Web Summit på världens största teknikmässa där olika industrier, trender, medier, varumärken och tjänster bildar en mosaik av spännande intryck, inspiration och idéer.

Ett forum för reflektion och framtidsspaning under en intensiv vecka. 70.000 deltagare, 1200 talare från fler än 170 länder, de största och viktigaste varumärkena. Med kritiskt öra och klart huvud tänker han lyssna, fundera och förstå vad som är viktigt att ta med sig därifrån.

Hur ska vi tänka för att vara framgångsrika i morgon? Hur skall vi tackla förändringstakten? Hur ska vi agera för att accelerera vår affär? Hur kan vi tänka för att mixa ny teknik, design, kommunikation och kreativitet och därmed skapa nya konkurrensfördelar? Det och mycket mer får vi höra från Pers spaning direkt från golvet på den viktigaste digital/tech-mässan.

Häng med du också. Rivstarta dagen med maximal inspiration och insikt från vad som är väsentligt att tänka på för att differentiera ert varumärke.

Program

Aktiviteten Lindholmspiren 5B, 417 56 Göteborg (1 trappa upp inne i restaurangen)

07.30 – 08.00 Kaffe & macka

08.00 Jerker Lindsten, ordf GREAT hälsar välkommen

08.05 Per Sjögren, HiQ Göteborg levererar en trendspaning från Lisbon Web summit 2018


Ordföranden i GREAT, Jerker Lindsten, inledde morgonen genom att berätta om föreningen och dess verksamhet samt premiärvisa filmen om GREAT

En GREAT film

Per Sjögren, HiQ, levererade sin trendspaning från Websummit i Lissabon där den tydligaste trenden var ansikts-igenkänning.

Här ligger Pers presentation

Event

2018-11-30

08:00 - 09:00

Lindholmspiren 5b, 417 56 Göteborg, Sverige