A GREAT DAY 2024

Välkommen till A GREAT Day där vi utforskar hur digitalisering och samverkan mellan offentlig verksamhet och näringsliv kan bli en katalysator för samhällsförbättringar, där affärsstrategier och socialt ansvar går hand i hand

Program

Från affärsnytta till samhällsnytta – framgång genom samverkan

I en tid präglad av digital transformation erbjuder tekniken nya vägar att utveckla både näringsliv och offentlig sektor. Digitaliseringens kraft har potentialen att accelerera vår förmåga att möta och övervinna samhällsutmaningar inom områden som hälso- och sjukvård, hållbara transporter och regional utveckling.

Årets A GREAT DAY riktar sig till dig som är nyfiken och som ser potentialen i att använda digitaliseringens möjligheter för att skapa både affärs- och samhällsnytta.

Framgångsrika företag har redan börjat navigera detta nya landskap, där teknologiska framsteg inte bara optimerar affärsutvecklings- och verksamhetsprocesser utan även bidrar till positiv samhällsförändring. Genom att engagera sig i och bidra till att lösa samhällsutmaningar stärker dessa företag sin trovärdighet och attraktionskraft samtidigt som de ökar engagemang hos kunder och anställda genom att bidra till a GREATer good.

Genom att samverka kan offentlig och privat sektor tillsammans utforska hur digitala lösningar kan användas för att skapa en mer hållbar och inkluderande framtid. Det som populärt kallas sector convergence att korsbefrukta mellan branscher är en göteborgsk specialitet sedan länge.

Välkommen till A GREAT DAY där vi utforskar hur digitalisering och samverkan mellan offentlig verksamhet och näringsliv kan bli en katalysator för samhällsförbättringar, där affärsstrategier och socialt ansvar går hand i hand.

Event

2024-09-13

08:30 - 12:00

Streamat: Nej

Anmälan

För att anmäla dig eller någon annan fyller du i formuläret nedan.
Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.
Den som anmäler behöver inte vara deltagare på aktiviteten.
Alla anmälda deltagare kommer att få en bekräftelse på registreringen via e-post.

Tack!

Vi skickar en bekräftelse med e-post till alla anmälda deltagare, kolla gärna att den kommit.

Vi ses snart!

Lägg till i kalender