Warning: Declaration of roots_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/75/164875/great-it.se/public_html/wp-content/themes/great/great/inc/roots-cleanup.php on line 383 Välfärdssamhället 2.0 – Information = möjliggörare eller problem? | GREAT

Välfärdssamhället 2.0 – Information = möjliggörare eller problem?

Datum för aktivitet

27 september

Tid

8:30 – 11:30

Plats

Business Region Göteborg

Kategorier
Laddar Karta…


GREAT fångar perspektivet i Välfärdssamhället tvåpunktnoll. Vad är kvar till ”EN offentlig sektor”? Vad kan vi göra med all offentlig data?
  • Behrooz Malekzadeh, Vice President West, CGI och styrelseledamot i GREAT hälsar välkommen
  • ” Tekniken är enkel…I Göteborgs stad pågår ett stort förändringsarbete inom vård- och omsorgsverksamheten, bland annat med införande av mobilt arbetssätt och välfärdsteknik. Vi delar med oss av våra erfarenheter och utmaningar” Katarina Öryd, Verksamhetschef Utbildning och Välfärd på Göteborgs Stad & Åsa Wall, planeringsledare för välfärdsteknik på Göteborgs Stad.
  • Vårdens digitalisering tar stora steg, Madeleine Stark, avdelningen vårdens digitalisering, VGR uppdaterar oss.
  • VGR har tagit fram ett informationssäkerhetsprogram, där 21 kommuner just nu genomgår en utbildning. Valter Lindström som är projektledare för programmet, som även innehåller informationsklassificering, berättar om projektet innan vi tar fika.
  • 09.50 – 10.10: Fika paus
  • Öppna data i praktiken. Kim Lanto, Göteborg Stad, ger oss inspiration och delar sina erfarenheter.
  • Region Halland har kommit väldogt långt med ”data analytics” och forskning. Vi får höra Dr. Markus Lingman presentera ”Att skapa värde i vården med hjälp av data” innan det blir paneldiskussion.

Tore Johnsson, Samordnare för digital agenda i Västra Götaland, håller i paneldebatten som kommer att ställa frågor omkring hur långt det egentligen är kvar tills stat, kommuner & landsting utgör EN gemensam digital, offentlig sektor? Hur ska man omvandla den offentliga sektorns gömda resurs till värde och nya möjligheter?

Detta vill man inte missa! Kaffe & macka serveras från 08.00.

VÄLKOMMEN

 EVENTET ÄR FULLBOKAT, OM DU VILL STÅ I KÖ FÖR EV ÅTERBUD, MAILA info@great-it.se

 

Din integritet är självklar för oss, vi hanterar alltid data på ett pålitligt och lagligt sätt. 2018 införs en ny relgering för dataskydd, som innebär större rättigheter för dig att bestämma om hur vi hanterar din data. Det innebär bland annat att vi behöver be om ditt förtroende för att fortsätta hantera din data som vi gör i dag. Du kan när som helst ändra ditt svar genom att kontakta oss.

I och med att du registrerar dig för eventet godkänner du att vi hanterar data som leder till att du får inbjudan till arrangemang som GREAT anordnar samt nyhetsbrev från föreningen med möjlighet att välja bort det.

Anmälan

För att anmäla dig till aktiviteten fyller du i formuläret nedan. Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.

Tänk på att du ska ha en bekräftelse på registreringen i mailen så fort vi haft tid att administrera.

Bokningen är stängd för detta event.

Share/Dela
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+

Dela dina tankar!

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Om GREAT

GREAT är en intresseförening som ska verka för utbyggnad av IT-infrastruktur i Västsverige.

Kontakt

Stefan Göthberg
GREAT
Kungsgatan 56
411 08 Göteborg

info@great-it.se

Copyright © 2012 GREAT. All rights reserved