Välfärdssamhället 2.0 – Information = möjliggörare eller problem?

Datum för aktivitet

27 september

Tid

8:30 – 11:30

Kategorier
Karta Otillgänglig


GREAT fångar perspektivet i Välfärdssamhället tvåpunktnoll. Vad är kvar till ”En offentlig sektor”? Vad kan vi göra med all offentlig data?
  • Behrooz Malekzadeh, Vice President West, CGI, hälsar välkommen
  • Katarina Öryd, Verksamhetschef Utbildning och Välfärd på Intraservice, Göteborgs stad, berättar om hur man tänker arbeta med information för att skapa värde.
  • Vårdens digitalisering tar stora steg, Patrik Mattsson, Enhetschef, avdelningen vårdens digitalisering, VGR uppdaterar oss.
  • VGR har tagit fram ett informationssäkerhetsprogram, där 21 kommuner just nu genomgår en utbildning. Valter Lindström som är projektledare för programmet, som även innehåller informationsklassificering, berättar om projektet innan vi tar fika.
  • Öppna data i praktiken. Tomas Monsén, Skövde kommun, ger oss inspiration och delar sina erfarenheter.
  • Halmstad kommun hr kommit väldogt långt med ”data analytics” och forskning. Det ska vi få höra mer om innan det blir paneldiskussion.

Tore Johnsson, Samordnare för digital agenda i Västra Götaland, håller i paneldebatten som kommer att ställa frågor omkring hur långt det egentligen är kvar tills stat, kommuner & landsting utgör en gemensam digital, offentlig sektor? Hur ska man omvandla den offentliga sektorns gömda resurs till värde och nya möjligheter?

Detta vill man inte missa! Anmäl er snarast så återkommer vi med mer info om  lokal så snart som möjligt.

 

 

 

 

Din integritet är självklar för oss, vi hanterar alltid data på ett pålitligt och lagligt sätt. 2018 införs en ny relgering för dataskydd, som innebär större rättigheter för dig att bestämma om hur vi hanterar din data. Det innebär bland annat att vi behöver be om ditt förtroende för att fortsätta hantera din data som vi gör i dag. Du kan när som helst ändra ditt svar genom att kontakta oss.

I och med att du registrerar dig för eventet godkänner du att vi hanterar data som leder till att du får inbjudan till arrangemang som GREAT anordnar samt nyhetsbrev från föreningen med möjlighet att välja bort det.

Anmälan

För att anmäla dig till aktiviteten fyller du i formuläret nedan. Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.

Tänk på att du ska ha en bekräftelse på registreringen i mailen så fort vi haft tid att administrera.
Deltagare
AnmälareShare/Dela
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+

Dela dina tankar!

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Copyright © 2012 GREAT. All rights reserved