Trendspaning från Lisbon Web Summit 2018

Datum för aktivitet

30 november

Tid

8:00 – 9:00

Plats

Aktiviteten, sal 1

Kategorier
Laddar Karta…


 

 Vad är nästa stora grej?

I början av november åker Per Sjögren från HiQ till Lissabon Web Summit på världens största teknikmässa där olika industrier, trender, medier, varumärken och tjänster bildar en mosaik av spännande intryck, inspiration och idéer. Ett forum för reflektion och framtidsspaning under en intensiv vecka. 70.000 deltagare, 1200 talare från fler än 170 länder, de största och viktigaste varumärkena. Med kritiskt öra och klart huvud tänker han lyssna, fundera och förstå vad som är viktigt att ta med sig därifrån. Hur ska vi tänka för att vara framgångsrika i morgon? Hur skall vi tackla förändringstakten? Hur ska vi agera för att accelerera vår affär? Hur kan vi tänka för att mixa ny teknik, design, kommunikation och kreativitet och därmed skapa nya konkurrensfördelar? Det och mycket mer får vi höra från Pers spaning direkt från golvet på den viktigaste digital/tech-mässan.

Häng med du också. Rivstarta dagen med maximal inspiration och insikt från vad som är väsentligt att tänka på för att differentiera ert varumärke.

Välkommen att anmäla er, vi återkommer snarast med information om lokal för eventet.

Kaffe & macka från 07.30.

Anmälan

För att anmäla dig till aktiviteten fyller du i formuläret nedan. Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.

Tänk på att du ska ha en bekräftelse på registreringen i mailen så fort vi haft tid att administrera.
Deltagare
AnmälareShare/Dela
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+

Dela dina tankar!

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Copyright © 2012 GREAT. All rights reserved