Från innovation till kommersialisering

Datum för aktivitet

27 februari

Tid

8:00 – 9:30

Plats

Telia

Kategorier
Laddar Karta…


FRÅN INNOVATION TILL KOMMERSIALISERING

GREAT och Telia önskar dig välkommen till frukostseminarium den 27 februari hos Telia i Göteborg, Johan Willins gatan 6. Vi börjar med frukost kl. 7.30 och presentationen börjar kl. 8.00 och avslutas med en frågestund.

Under seminariet kommer vi att berätta om hur Telia tillsammans med våra kunder och partners arbetar med innovation och hur det leder fram till kommersiella produkter.

Tomas Bergqvist från Telia Purple+, den enhet inom Telia som identifierar, utforskar och utvecklar Telias nya möjligheter till tillväxt, kommer att berätta om hur bra idéer leder till innovationer och hur de kan utvecklas till en kommersiell produkt.

Tomas kommer även att berätta om Telias nya Co- Lab, där vi tillsammans med utvalda partners under en tre veckors period hjälper kunden att gå från IoT-koncept till prototyp samt utforska och validera sin IoT-lösning före kommersiell implementering.

Välkomna!

Din integritet är självklar för oss, vi hanterar alltid data på ett pålitligt och lagligt sätt. 2018 införs en ny relgering för dataskydd, som innebär större rättigheter för dig att bestämma om hur vi hanterar din data. Det innebär bland annat att vi behöver be om ditt förtroende för att fortsätta hantera din data som vi gör i dag. Du kan när som helst ändra ditt svar genom att kontakta oss.

I och med att du registrerar dig för eventet godkänner du att vi hanterar data som leder till att du får inbjudan till arrangemang som GREAT anordnar samt nyhetsbrev från föreningen med möjlighet att välja bort det.

Anmälan

För att anmäla dig till aktiviteten fyller du i formuläret nedan. Välj antal platser och ange uppgifter för varje deltagare, inklusive dig själv.

Tänk på att du ska ha en bekräftelse på registreringen i mailen så fort vi haft tid att administrera.

Bokningen är stängd för detta event.

Share/Dela
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+

Dela dina tankar!

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Copyright © 2012 GREAT. All rights reserved